Livekeikka Kahvilakaupassa 18.5.

Alkuvuoden kaksi ensimmäistä keikkaa ikävä kyllä peruuntuivat sairastelun vuoksi, mutta toukokuussa vedetään sitten parin keikan edestä! Tervetuloa kuuntelemaan ja naatiskelemaan loppukevään leppeydestä!

Keikkapaikkana on Tampereen Kahvilakauppa, joka on yleistä hyvennystä aiheuttava hyvinvointiyhteisö, kahvila ja kauppa. Osoite on Satakunnankatu 12, eli ytimessä ollaan.

”Markus Savander on Tamperelainen laulaja-lauluntekijä ja suomenkielistä musiikkia tekevä artisti, joka yhdistää esiintymisiinsä toisinaan myös omintakeista runoutta.

Syvälliset aiheet ja runolliset lyriikat ovat keskiössä Savanderin kitaralla säestetyissä lauluissa. Live-esitykset ovat kuitenkin myös huumorilla höystettyjä tapahtumia, joissa voi tapahtua melkeinpä mitä tahansa.

Tyyli vaihtelee herkästä tunnelmoinnista ja melankolisuudesta toisinaan myös energisempään blues/rock/punk-menoon ja kaikkeen siltä väliltä. Yhteys yleisöön on hänelle tärkeää ja se mahdollistaa parhaimmillaan ikimuistoisen elämyksen puolin ja toisin.”

Ilmainen sisäänpääsy. Tapahtuma alkaa klo 18:00. Paikkoja rajoitetusti, joten saavuthan ajoissa paikalle.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *